søndag den 24. juli 2011

Apple aloittaa korvaava ohjelma "pieni määrä" on iMacit kanssa 1 Tt Seagate kiintolevyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:


Oletko poimia uusi iMac touko-heinäkuu 2011 urheilu 1TB Seagate HDD? Sinun pitäisi varmaan tietää, että vati voi olla altis ei ole erilaisia. Ei hätää vaikka Applen ilmoitti että se tulee korvata mahdollisesti viallisia asemia ilman kustannuksia pitää Ya hymyillen, ja oman kiinteän levy-spinnin ". Omistajat rekisteröityjen lautat vaarassa ovat ilmoitetaan sähköpostitse, mutta jos ohitetaan että lomakkeella voit tarkistaa sarjanumeron Camp Cupertino verkkosivuilla (linkki alla). Kun olet varmistanut, että koneen tukikelpoisia, voit pudottaa sen pois Apple Storeen tai valtuutettuun huoltoliikkeeseen vaihtaa. Se ehdotti myös varmuuskopioida ajaa ennen tuomalla se, ainakin, se on tekosyy käyttää että Thunderbolt portti, eikö?

Apple aloittaa korvaava ohjelma "pieni määrä" on iMacit kanssa 1 Tt Seagate kiintolevyt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 12:48:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Macworld | lähde Apple | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar