søndag den 24. juli 2011

Apple Store tulossa Grand Central Terminal, matka häiriöitä taattu ensi iPhone käynnistää

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/apple-store-coming-to-grand-central-terminal-travel-disruptions/:

Se on yksi asia Fifth Ave. saada tukossa aina uusi iPhone tai iPad saa vapautuu , mutta Grand Central Terminal? Avid NYC työmatkalaiset paras suunnitella lomapäiviä vastaavasti yksi kaupungin suurimmista kauttakulku navat on saamassa pahus paljon enemmän kiireinen - ja ei siksi White Plains on uusi Southampton. New York Post raportoi, että Apple ja MTA ovat sopineet jo vuosikymmenen ajan paljon, että näet 23000-neliö jalka Apple Store asettua Charlie Palmerin Metrazur ravintola, jossa Cupertino vuokran saa vahvistaa 800,000 dollari vuodessa ( nousee 1.000.000 dollaria kymmenen vuoden jälkeen pass). Niille utelias, että on noin 500.000 dollari enemmän kuin ruokapaikka ennen sitä, ja Applen vastaava kunnostaa tilaa. Että kakofoniaa ääniä kuulet? Turistimainen cheers hukkumisen ulos paikallisen pilkkaa.

Apple Store tulossa Grand Central Terminal, matka häiriöitä taattu ensi iPhone käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde New York Post | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar