søndag den 24. juli 2011

Vallankumous ei televisioida

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dMoYj1U3FE0/:

Tuntuu Good Old Days tässä jälleen Google + kutsuu edelleen kasaantuvat sähköpostitse. Sähköposti on että Y2K tekniikka hyppäsi hain keskellä vuosikymmenen takaisin, kun Twitter käyttöön reaaliaikaisesti suoraan viestejä. Kuinka vähän on muuttunut sen jälkeen on, miksi blogit ovat edelleen tukossa Google + analyyseja varten tai sitä voidaan kutsua: Scoble Delta. Se on aika välillä kun Robert vakuuttaa hänen täydellinen imeytyminen sosiaalisen median alusta ja tai kun hän muuttaa mielensä.


Robert on todellinen ongelma Google +. Se on alkuvaiheessa, jotta hän voi jättää valtava autiomaa keskustellaan muun kuin noin alustan itse. Toki on lotsa kuvia ja ehkä videoita ja lainaukset mielenkiintoisia artikkeleita (oikeastaan ​​ole oikeastaan ​​siitä lainaus edessä). Mutta enimmäkseen hämmentää keskustelu on renkaiden potkiminen, teeskennellen että on olemassa todellinen sosiaalinen kuvaaja, jolle kerros matriisi arvokasta tietoa.


Robert n ongelma on, että hän ostetaan ajatus Circles olematta täysin varma, että he jotain enemmän kuin Twitter luettelot. Jo olemassa edellyttää tapoja vetää Listat yli Twitteristä. En ole koskaan ajatellut luettelot olivat hyödyllisiä, varmasti ei anneta tarvittavaa aikaa koota niitä. Ympyrät ovat helpommin hallittavissa, ainakin toistaiseksi, mutta olen tehnyt niitä mahdollisimman vaivattoman käyttämällä vain kaksi niistä, perhe, joka olen täynnä, ja ystävät, jotka ovat kaikki muutkin. Se on lähtevän puolella.


Tulevien puolelta, piirit ovat olleet ärtymystä enemmän kuin mitään. Ymmärrän niitä järjestää periaatteessa muille, asettaa ihmiset roskakorit jossa signaali-kohinasuhde on viritetty hieman. Mutta kokemukseni heistä vaihtelee PR lähetykset ns rajoitettu keskustelut, voin vain arvailla osallistujille. Yksi näistä tuli kollega Salesforce jossa saatoin todeta ensimmäinen parikymmentä nimeä seuraa salaperäinen 109 muita. Ehkä tämä on seurausta käyttämällä iPadin Safari eikä standardin selaimen käyttöliittymä, mutta olen silti lähestyä niinkin vaihtaa hämmennystä.


Itse asiassa, Circle, jonka nimeä en näe, on ryhmä kutsu keskustelemaan aiheesta ymmärtämättä tarkoitusta tai perusteita sen jäsenistä. Työtä on vain päästä, että taso sekaannusta. Olen luottaa tuomio kollegani (minulla) mutta ei ole tietoa joista jotkut muuten olen oletettavasti puhuivat. Olen mukava selkeä käsitys siitä, kuka olen yhteydenpitoon, minkä vuoksi minä kirjoitan täällä, yksityisesti kollegoilleni pulista, ja vähäisempi ryhmissä sekä avoin ja yksityiset.


Avaa Chatter ryhmillä on edelleen haluaisin tietää kuka tuli, niin siellä tunne, miksi ihmiset ovat siellä perustuvat korot, työpaikka vastuuta, ja serendipity. Mutta et voi liittyä Circle, vain luoda sen tai lisätä ihmisten lähtevän suuntaan. Ainakin luulen niin, mikä on suunnilleen sama kuin on niin. Nettotulos on puute ymmärrystä konsernin dynaaminen, paitsi tasolla, jotka avoimesti osallistua. Paljon on tehty sitoutumista näiden tiedotusvälineiden, mutta rooli Lurker ei ole selvä Plus.


Mikään tästä ei estä uuden alustan olemasta onnistunut, on olemassa paljon ihmisiä, jotka etsivät tällaisia ​​purojen tehdä työtä syntetisointi mitä tapahtuu milloin tahansa hetkeäkään tai päivä. Itse asiassa siellä on ja tulee olemaan menestykset maailmassa julkaista vain tästä syystä, kuten olemme nähneet Howard Stern on Sirius ja ristiinmyynnille suosituksia Amazon. Lähetin sosiaaliset signaalit, tuotemerkkien kehittämiseen. Vastaanottamisesta, toinen tarina. Ilman selkeää palautetta silmukan, mitä seurauksia kommunikoida?


Julkinen asetuksella ei ole tällaista epätasapainoa: Tiedän, että kuka tahansa voi lukea sitä kerran he ovat verkossa. Mitä sanon asuu yhteydessä, että tietoa ympäristöstä. Jotkut ajattelevat tämän rajoittavan laimentamalla mitä sanotaan välttää virheitä pöytäkirjan tai käyttäytymistä. Minusta se on vapauttaa, navigointi minua kohti toimittamasta laaja kuulijoille monipuolista lähestymistapaa, joka jakaa erot


Ingen kommentarer:

Send en kommentar