søndag den 24. juli 2011

Winklevosses Vs. Silicon Valley

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V3dkr7d_xZE/:

Winklevoss kaksoset olivat alkuperäisessä tapauksessa vastaan ​​Facebook hylkäsi eilen aiheuttaen Tech Media kirjoittaa toinen löi "Winklevosses" Case Against Facebook on ohi, mutta Odota Oikeastaan ​​se ei ole "otsikoihin. Seitsemän vuoden taistelu ei todellakaan ole ohi, sillä Winklevosses aikomus tiedoston esityksen säännön 60B , joka väittää, että Facebook pidättää todisteita aikana ensimmäinen oikeudenkäynti olisi voitu käyttää ratkaisuun, todisteita mikä lisäisi arvoa Winklevoss Facebook osakkeita noin 200.000.000 dollaria (eli noin 200.000.000 dollaria enemmän kuin minä tai ehkä jokin sinulla on).


Tämä uutinen tulee pian sen jälkeen entinen Harvardin presidentin Larry Summers nimeltään kaksoset "kusipäät" at Fortune Brainstorm tech-konferenssissa Aspen, vastauksena kysymykseen todenperäisyyttä kohtaus "sosiaalinen verkosto."



"Yksi niistä asioista, opit kuin college presidentti on että jos suorittaville on yllään solmio ja pikkutakki torstaina iltapäivällä kello kolme, on kaksi mahdollisuutta. Yksi on se, että he etsivät työtä ja on haastattelu, toinen on että ne ovat kusipää. Tämä oli jälkimmäisessä tapauksessa "



Kaksoset vastasi että Summersin kommentit kirjoittamalla virallinen näköisiä kirjeen nykyinen presidentti Harvard tuomitaan Summersin toimia, joista vain vahvisti "kusipää" luonnehdinta monille.


Koska kahlaa paaluilla lakikieli ei ole jotain, että minä (tai sinä) voi viettää suurimman osan ajastani tekee, myötä-ja vastoinkäymisissä, en ymmärrä perinpohjin tapauksessa. Mutta, kiitos "sosiaalinen verkosto" ja yksinkertaistaminen moottori, joka on populaarikulttuurin, tarina Winklevoss kaksoset vs. Mark Zuckerberg ei ole kyse taistelevat yksityiskohtiin sopimusrikkomuksen useimpien ihmisten mielissä; Kyse taistelu kaksi arkkityyppejä, ja molemmat osapuolet ovat tulleet symboloivat kaksi puolta "execution" (Zuckerberg) verrattuna "Ideat" (Winklevosses) keskustelua.


Jokainen yrittäjä arvoinen ramen kertoo, että ideat ovat dime tusinaa, "Käynnistys ideat eivät miljoonan dollarin ideoita," kirjoitti Y Combinator perustaja Paul Graham "Ja tässä kokeessa voit yrittää todistaa sen: vain yrittää myydä yhden. "


Larry Summersin kommentti Winklevosses ovat kusipäitä, koska he käyttivät puvut kokoukseen vetoaa suoraan Silicon Valley myytti nippu jätkä yllään huppareita ja TEVAs juominen Mountain Dew talossa Palo Altossa, kun he huolettomasti rakentamaan seuraavan miljardin dollarin yhtiö . Olen vedonlyönti että mikään sattuma, Summers on hitaasti tehnyt jalansijaa Piilaaksossa on hallituksessa Square ja neuvonantajana Andreessen Horowitz . Lisäksi Summers todella tapasi Marc Andreessen (joka on hallituksessa Facebook) kautta hänen suojattinsa, Facebook COO Sheryl Sandberg.


Sorkin mestarillinen "Jos kaverit olivat keksijät Facebook, sinun on keksitty Facebook," viiva melko paljon kiteyttää kollektiivisen eetoksen teollisuuden että on nähnyt Ystävykset korvataan Myspace korvataan Facebook ja elänyt "RIP Good Times" vain Katso lisää


Ingen kommentarer:

Send en kommentar