søndag den 24. juli 2011

SoftEther n anturi-kuormattuna QUMA robotti osoittaa aiheuttaa, intimidates teidän toimiva valmentaja (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/softethers-sensor-laden-quma-robot-demonstrates-poses-intimida/:


Ratkaisu etsimään ongelmaan , tai ratkaisua ongelmaan, että olit liian ylpeä COP? SoftEther on juuri paljastanut kuinka voi olla viimeinen isku Barbien uran : anturi-splashed QUMA. Sikäli kuin voimme kertoa, ihmisen muotoinen nukke sisältää lukemattomia antureita poimia tarkka mutkia ja taipuu, ja sitten putket nämä tiedot näytölle. Paitsi näyttämisen joukkue ballerinat miten niiden rutiini pitäisi näyttää, emme vierasta, että todellinen tulevaisuus täällä on paljon kehittyneempiä tehtäviä - asioita, kuten tekoälyyn, merkittävä elokuvien ja tieteellistä tutkimusta. Kuten sanonta kuuluu, video kannattaa lukemattomia sanoja, joten kurkistamaan itse juuri tauon jälkeen.

Jatka lukemista SoftEther n anturi-kuormattuna QUMA robotti osoittaa aiheuttaa, intimidates teidän toimiva valmentaja (video)


SoftEther n anturi-kuormattuna QUMA robotti osoittaa aiheuttaa, intimidates teidän toimiva valmentaja (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 15:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Tyylikkäin-gadgeteja | lähde SoftEther (käännetty) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar