søndag den 24. juli 2011

Google Plus on ongelma. Älä pelkää: Olen Solution

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iGz-dJlMgds/:

Google Plus on loistava. En usko sitä koskaan enemmän kuin Pepsi Facebookin Coke, valitettavasti, mutta se on paljon Slicker ja paremmin suunniteltu. Harmi, että palvelu on uhrannut kasa liikearvon viime viikolla toistuvasti julkisesti ammunta itseään jalka.


Ensin oli tuotemerkit virhe . Nyt se on saanut paljon pahempaa: se näyttää he poistamatta profiileja tukku koska he epäilevät, että Plus käyttäjät saattavat käyttää käsittelee muun kuin niiden oikeudellisen nimiä. Internetissä! Kauhua! Mikä vielä pahempaa, blandly passiivis-aggressiivisesti kieli Googlen insinöörit käyttävät selittää / puolustaa tätä on tuoksuva tavanomaista aivokuollut konsernitason puhua näet muualla: Our Stupid politiikka on puolustettava, koska se on suoja, etkö ymmärrä? Vaikka se on typerää. Oh, Google. Me kaikki luulit parempi kuin tämä. Katso valon ja osoittaa meidän olevan oikeassa?





Susana Machado

Hyvä # google , rakastan sinua, mutta sinun # google + politiikkoja imeä niin paljon sinua minun shitlist kunnes korjata ne asianmukaisesti. # googlefail




Mikä on ongelmana? Ongelmana on, että paljon ihmisiä on hyvin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar