søndag den 24. juli 2011

Kun sokkona, Weird Science mieluummin kiviä ja sakset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2gyVEMcIymI/when-blindfolded-weird-science-prefers-rocks-and-scissors.ars:



Jos Rock, minä Rock liian. Jos paperi, olet oma: Äskettäin kävimme läpi kuinka kivi-paperi-sakset voisi auttaa meitä ymmärtämään evoluution . Nyt on auttaa meitä ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä . Ihminen ja muut kädelliset ovat isoja jäljittelee, alitajuisesti toistamalla toimet näemme ikäisensä suorittamista ympärillämme. Mutta suurimmaksi osaksi, näin tulee veloituksetta, joten tutkijat halusivat nähdä jos matkiminen on niin engrained että ihmiset tekisivät sitä, vaikka se vahingoittanut heidän tavoitteensa. Niin, he turvautuivat Classic kokeilla: silmät kivi-paperi-sakset.


Jos laitat molemmat osallistujat umpimähkään, he päätyvät valita sama vaihtoehto niin usein kuin voit odottaa perustuvat Sattumiin. Mutta ottaa silmäside pois yksi heistä, ja ilmaantuvuus tekee menee päin. Mutta vain joitakin vetoja. Kukaan ei ilmeisesti kiinnostaa erityisesti jäljittelemällä paperilla.


Bakteerit hallitsevat nopeat puolestaan: Tämä yksi on kaikenlaisia ​​counterintuitive. Tietyt bakteerit maaliskuussa hitaasti ympäri tasaisia ​​pintoja käyttämällä koordinoitua liikettä asettaa sormen-kuin ennusteissa nimeltään pili. Mutta, jotta muuttuu, ne nopeuttavat 20 kertaa niiden normaalilla nopeudella , ja tehdä sen käyttämällä vain yhtä yksi heidän pili. Yksittäinen pilus on ilmeisesti riittää aiheuttamaan ritsa kaltainen toiminta, ja kuljettamaan bakteeri sekä nopeampi ja uuteen suuntaan.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar