søndag den 24. juli 2011

Wall-E tapaa Kanadan DJ Maker, muuttuu todellinen robotti lelu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/24/wall-e-meets-his-canadian-dj-maker-turns-into-a-real-robot-toy/:


Mitä saadaan, kun risteytetään dj kanssa "kanadalainen roboticist?" Lähes true-to-fiction Wall-E , niinhän. Tässä luovuttamista garbage-bot mennyt söpö, amatööri robotiikka harrastaja DJ Sures (kyllä, hän tekee musiikkia) koverrettu U-Command Wall-E lelu ja kiinteät hänet jopa joidenkin servo sisua. Ääniaktivoitava, itsehallinnollisesta modjob on sisäänrakennettu Eye-kamera, joka tunnistaa liikettä, värejä ja kasvoja, tulee lähinnä olemme nähneet jäljittelevät CG-romanttinen. Koko AA-paristoilla asia toimii EZ-B Robot Controller-ohjelmiston osoittaneet pois Sures in videon alla. Ja toisin kuin muut menneisyyden Recreations , tämä pikku kaveri tietää, miten päästä alas ilman nopeuttanut video temppuja . On selvää, Pixar kasvatettuja bot on tullut epävirallinen ikoni homebrew robotiikan yhteisö, niin missä on hänen virallinen vastine? Kuunteletko Disney? Panna töpinäksi.

Jatka lukemista Wall-E tapaa Kanadan DJ Maker, muuttuu todellinen robotti lelu (video)


Wall-E tapaa Kanadan DJ Maker, muuttuu todellinen robotti lelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 heinäkuu 2011 05:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hack a Day | lähde DJ Sures | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar