søndag den 24. juli 2011

MSI tablet moseys siitä läpi FCC, paljastaa sen sisäinen salaisuuksia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/msi-tablet-moseys-on-through-the-fcc-exposes-its-inner-secrets/:

MSI tablet at FCC

Mitä meillä on täällä, on selvästi halvempien Android tablet mistä ihmiset on MSI (mahdollisesti jäsen Nauti perheen ) lentää FCC niin nopeasti kuin sen yhden ytimen 1GHz Cortex A8 prosessori ja 512 megatavua RAM tekee sen. Inside löydät Bluetooth ja WiFi-antennit sekä riittävästi tilaa täysikokoinen SD-kortti, mutta kumma käyttöopas sanoo tätä mallia (listattu MS-N0Y1) tukee vain koot jopa 8 Gt. Edessä löydät kameran videokeskusteluihin, tarvittavat napit navigointiin räätälöidyn version Gingerbread, ja ​​10-tuumainen näyttö urheilu melko uninspiring 800x480 resoluutio. Siellä toinen kamera ympäri takaisin, sekä kaikki tärkeät FCC tag. Tutustu galleriassa alla ja osuma lähde edellä käyttöohje ja herkkupala - kaaviot niille Android ajaa sisäosissa.


MSI tablet moseys siitä läpi FCC, paljastaa sen sisäinen salaisuuksia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 16:56:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar