søndag den 24. juli 2011

Terveydenhuolto Häiriöt: Pharma 3,0 ajaa Siirtyminen Life Science HealthTech Investointi (I osa III)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/k3qFamdb_5Q/:

Toimittajan huomautus: Tämä guest viesti oli kirjoittanut Dave Chase, toimitusjohtaja Avado.com , terveydenhuollon teknologian yritys, joka oli TechCrunch Häiritä finalisti . Aiemmin hän toimi liikkeenjohdon konsulttina Accenturen terveydenhuollon käytäntöjen ja oli perustaja Microsoftin Health liiketoimintaa. Voit seurata häntä viserrys @ chasedave .


Healthcaren hyperinflaation ajaa muutoskulttuuriin hoidosta saa korvauksen tuloksena massiivinen häiriöitä terveydenhuollossa. Esimerkiksi Lääkeyritysten onnistuu tai epäonnistuu, joka ei perustu kuinka paljon huumeita he myyvät, mutta kuinka hyvin heidän tuotteista markkinoilla tulosten parantamiseksi.


Koska suurin rahamäärä T & K terveydenhuollossa, massiivisia muutoksia tapaan lääkeyritykset toimivat ovat menossa on suuri vaikutus terveydenhuollon teknologian kun kerroit Pharma sopeutua Marketplace muutoksiin. Se luo mahdollisuuden käynnistyksen yrityksille, jotka tähän mennessä ovat olleet Esteenä kun yrittää tunkeutua terveydenhuolto.


Aikaisemmin olen usein sanonut, että terveydenhuolto on silloin tech startup menevät kuolemaan. Tekijöistä vaihtelevat riskin karttaminen on juurtunut perintö myyjät kohdistaa valvonta terveydelle, ei mielletään kilpailuetua terveydenhoitopalvelujen tarjoajille on ollut vaikea lupaavia uusia yrityksiä tehdä lommo. Tässä kolmiosaisessa sarjassa, minä lay out tärkein dynamiikkaa muuttamalla mahdollisuus terveysteknologian startups.


Osassa I haluan korostaa, kuinka "Pharma 3,0" ajaa siirtyminen perinteisistä Life Science HealthTech investointeja. II osan aion kertoa, miten terveydenhuollon tarjoajat käyttävät HealthTech erottamaan ja tuottamaan parempia tuloksia. Minä pukeutua sarjan, jossa esitellään, kuinka monta terveydenhuollon organisaatiot ovat tiellä toistaa virheitä sanomalehtialaa teki alkaen 90-luvun puolivälissä. On huomattava yhtäläisyyksiä että sekä oikeinkirjoituksen vaaranna vakiintuneiden terveydenhuollon tarjoajat, jos niissä toistuu sanomalehden yhtiöiden virheet ja luoda massiivinen uusia mahdollisuuksia, kuten olen esittänyt aiemmin kappaletta noin tärkein organisaatio Piilaaksossa kukaan ei ole kuullut ja Hotwire varten Kirurgia .


Pharma 3,0 ajaa Siirtyminen Life Science HealthTech Investointi


E & Y on tuottanut alan raportteja Lääketeollisuus jotka tarjoavat kattavan katsauksen Pharman historia hahmottaa sen nykyisessä kunnossa. E & Y haastatteli tulokset innovaattoreita ja yritysjohdolle hahmotella ulos visio mitä he kutsuvat "Pharma 3.0."


Seuraavassa on ote heidän lähes 100 sivun raportin "Progressions - Building Pharma 3,0" (Lue koko raportti täältä ):


Progressions Raportissa mainitaan useita teollisuuden suuntauksia ajo muuta kuin perinteistä yritysten alalle, mukaan lukien terveydenhuollon uudistaminen, terveydenhuollon IT, suhteellista tehokkuutta, ja kasvava luottamus kuluttajien valtaa. Nämä tekijät ja muut kannustavat lääkeyhtiöiden laajentaa painopistettään tuottaa uusia lääkkeitä toimittamaan "terve tuloksia" - muutos, joka ajetaan luovia kumppanuuksia ja liiketoimintamalli innovaatioita.

Progressions Raportissa kuvataan nopea siirtyminen alan pitkäaikainen vertikaalisesti integroidun Blockbuster perustuva malli, määritellään tutkimuksessa Pharma 1.0, nykypäivän Pharma 2,0 liiketoimintamalli. Tässä liiketoimintamalli, yritykset ovat ottaneet useita uudistuksia, jotka parantavat tuottavuutta ja taloudellista tulosta, tavoittelemasta enemmän kohdistettuja hoitomuotoja, laajentavat tuote-ja valmiuksia, luoda itsenäisempää ja joustavampaa tuotekehitysyksiköt



Ingen kommentarer:

Send en kommentar